FOTO  NK Zvijezda – HŠK Zrinjski 2:1 (0:1)

HŠK Zrinjski, NK Zvijezda, juniori, HŠK Zrinjski, juniori, NK Zvijezda

NKZVIJEZDA: Prljača E., Hodžić-Mehić (od 86. Omerović), Jahić, Muftić, Mujčić, Buljubašić (od 68. Prljača A.), Milkić, Jukan, Ćosović (od 90. Hasičić), Klokić (od 21. Fačić), Suljić (od 46. Bešić)
HŠK ZRINJSKI: Barać, Perić, Sesar, Babić, Šiljeg, Rozić, Kožulj, Martinović, Barišić (od 70. Salković), Miličević (od 65. Ćubela), Drežnjak

Prvo poluvrijeme Zrinjski je kontrolirao igru i bilježimo udarce Barišića u 19. minuti, te odličan udarac Sesara u 35. minuti koje je uspio obraniti domaći golman.

U 42. minuti odličan prodor Perića po desnom boku i precizno ubacivanje iskoristio je Barišić koji lagano pogađa za 0:1. Nakon gola Zrinjski je imao još dvije dobre šanse, ali udarce Martinovića i Sesara obranio je Prljača koji je bio najbolji domaći igrač.

U drugo poluvrijeme Zvijezda je ušla bolje i izjednačila je odličnim udarcem Ćosovića iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane.

Nakon toga uslijedila je dvojbena situacija u 65. minuti kada nakon ubačaja Ćosovića, Mujčić glavom pogađa vratnicu lopta se odbija u teren, ali pomoćni sudac na iznenađenje signalizira da je lopta prešla crtu za vodstvo Zvijezde 2:1.
Zrinjski je do kraja napadao i pokušavao izjednačiti, ali udarac Salkovića u 85. minuti golman Prljača brani, a posebno se istakao u 87.minuti kada udarac Kožulja vadi ispod prečke.

Uzvrat je u četvrtak pod Bijelim brijegom.

U drugom susretu Olimpic je svladao Slobodu sa 3:1.

hercegovina.info