NK Široki Brijeg-HNK Cibalia 1:1

NK Široki Brijeg - NK GOŠK
Oba pogotka u susretu odigranom po dosta tvrdom terenu kampa Musa-Karačić na Mostarskom Blatu pala su u drugom poluvremenu.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo nekim ozbiljnijim prilikama. Široki Brijeg je bio dominantniji, ali bez konkretne završnice. Najbolju priliku za domaće imao je Mate Pehar već u 12. minuti. Njegov udarac s nekih dvadesetak metara završio je tik pored desne vratnice Jozinovićeva gola. Gosti su do poluvremena mogli povesti iz praktički svoje jedine prilike. Sijevnula je kontra hrvatskog drugoligaša, Puljić je prebacio Soldu, a Pehar je s gol crte izbacio loptu.

U nastavku su „promiješani" sastavi kod obiju momčadi. Prilike Ivankovića i Taija iz slobodnih udaraca bile su uvertira za prvi gol na utakmici. Široki Brijeg je poveo u 65. minuti preko Pandže koji je pogodio nakon ubačaja iz kornera. Ipak, Cibalia je uspjela poravnati rezultat u 79. minuti. Samo pet minuta nakon ulaska mrežu Bilobrka zatresao je Damjanović. Gosti iz Vinkovaca su u samoj završnici mogli i do pobjede. Nakon nove kontre Kraljević je pogodio gredu.

NK Široki Brijeg - HNK Cibalia 1:1 (Pandža 65' / Damjanović 79')

NK ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Ćorić, Marković, Pandža, Brekalo, Plazonić, Pehar, Wagner, Zakarić, Peko, Kresinger (još su igrali: Bilobrk, Karačić, Kožul, Barišić, Landeka, Kožulj, Ivanković, Menalo, Tai i Buhač). Trener: Slaven Musa

HNK CIBALIA: Jozinović, Zgrablić, Conjar, Kujundžija, Milardović, Puljić, Ottochian, Kvesić, Aganspahić, Filipović, Mišić (još su igrali: Džijan, Završki, Posinković, Uremović, Kujundžija, Puljić, Ottochian, Filipović i Mišić). Trener: Siniša Sesar

abcportal.info