FOTO  Mostar: Željko Tomić imenovan povjerenikom navijačke Udruge Uvijek Vjerni

Mostar, uvijek vjerni, Vatreni, Uvijek vjerni udruga, Mostar, Željko Tomić
On je tu dužnost povjerenika preuzeo od Borisa Stanića koji je zbog osobnih razloga napustio to mjesto.

U tu svrhu u Mostaru je boravio predsjednik Udruge Uvijek Vjerni Ilija Perković  . Evo što su za naš portal izjavili Ilija Perković i Željko Tomić.

Konačno smo se opet sreli u Mostaru povodom nekih izmjena koji se tiču našeg najljepšeg i najvećeg grada u Hercegovini. Dobili smo novog povjerenika za ovaj dio Hercegovine i to je naš Željko Tomić koji prati reprezentaciju od samog početka. Vjerujemo i znamo da će on svim srcem prionuti ovom poslu i ne sumnjamo u uspjeh njegovoga rada.Ovom prilikom bi se zahvalio i Borisu Staniću koji je do sada obnašao tu dužnost. Moramo ga pohvaliti za njegov doprinos, pogotovo u tim počecima kada je i bilo najteže.On je i dalje naš član, i dalje od njega očekujemo pomoć, ali iz zdravstvenih razloga ne može se 100% baviti tim poslom povjerenika Udruge, rekao nam je Ilija Perković.

Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje i iskreno se nadam da ću to povjerenje i opravdati. Ovim putem pozivam i sve one koji žele da se učlane u Udrugu Uvijek vjerni da nam se pridruže, te da posjete našu Internet stranicu na kojoj se mogu naći sve potrebne informacije, izjavio je Željko Tomić.

HERCEGOVINA.info