FOTO/VIDEO  Modrić s peharom: Ovo je za mene ostvarenje sna

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, španjolski klubovi, Hrvati u Primeri, Luka Modrić, Manchester United, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić
Ovo je ostvarenje sna za mene, izjavio je Luka Modrić nakon što je Real Madrid u finalnom dvoboju Lige prvaka u Lisabonu u produžetku pobijedili Atletico Madrid sa 4-1.

»Znali smo nakon izjednačenja da nemaju šanse u produžecima jer nekim je njihovim igračima ponestalo snage (...) Ovo je ostvarenje sna za mene, vrhunac moje karijere, nemam riječi da opišem koliko sam presretan«, rekao je Modrić, koji je izjavu novinarima dao ogrnut hrvatskom zastavo.

Reuters podsjeća da je Modrić veći dio svoje prve sezone u Madridu u koji je došao 2012. iz Tottenhama proveo boreći se za ulazak u prvu jedanaestoricu, a da je sada pokazao kako je 'procvjetao', da je srce svakog Realovog napada. Izveo je i savršen korner iz kojega je Segi Ramos glavom postigao gol kojim je Real u sučevoj nadoknadi izjednačio što ga je odvelo do produžetaka.

Modrić je nastavio igrati punim 'gasom' i u produžecima, dok je Atletico klonuo s nekoliko igrača koji su se borili s grčevima.

»Bili smo gotovo opsjednuti zadatkom, jer su očekivanja u ovom klubu uvijek velika i ovo se dugo čekalo«, rekao je Modrić.

Reuters podsjeća da je Modrić započeo kao veznjak u Dinamu iz Zagreba te ističe da prerasta u svestrana igrača, a podsjeća i na njegove početke u Madridu i dvojicu trenera Reala, Jose Mourinha i Carla Ancelottija.

»Obojica su sjajni treneri i velike osobnosti (...) Potpis za Real bio je najsretniji trenutak u mom životu do ovog trenutka, a razlog zašto ovdje slavim najveći uspjeh u svojoj karijeri je što nikad nisam prestao vjerovati u sebe«, kaže Modrić.

»Ovo je bila duga sezona, ali ovaj osjećaj čiste radosti će ublažiti umor uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, kojemu se, nakon nekoliko dana odmora, jako veselim«, kazao je Modrić.