MNK Crnica - MNK Porto Tolero - 6:2

MNK Crnica
Od početka utakmice Crnica je dominirala, a gosti su se uspješno branili, ali nerijetko su znali biti opasnost za gol Baričića koji je bio jako raspoložen i momčadi donosio sigurnost. Crnica je tek u 19. minuti slomila otpor gostiju kada Radman nakon nekoliko odbijanaca posprema loptu iza leđa Marija Batinovića. Kako to biva u svim utakmicama do sada trener Jelovčić je na poluvremenu totalno probudio momčad tako da je u drugi dio na teren ušla goropadna Crnica te preko Žumberca i Vukičevića povela na brzinu 3:0. Gosti tada kreću na sve ili ništa u igri sa igračem-vrartarom. U toj igri Crnica je imala sjajne šanse da poveća prednost, ali gosti su bili spretniji i smanjili na 3:1. Domaćin ništa nije prepustio slučaju i stvar je uzeo u svoje ruke te preko Vukovića i danas trostrukog strijelca Vukičevića otišao na 6:1. U zadnjim trenucima dvoboja gosti su smanjili na 6:2. Postoji jedna zanimljivost za ovaj dvoboj; iako su gosti imali svoje šanse niti jedan igrač iz njihovog sastava nije se upisao u strijelce, a dva postignuta pogotka Porto Tolera bili su zapravo autogolovi igrača Crnice Žarkovića i Žumberca.

S ovom pobjedom Crnica je nastavila svoj furiozni niz od čak 8 pobjeda u 8 kola. Sljedeće kolo Crnicu put vodi u Trogir. Iako se radi o posljednje plasiranoj momčadi prvenstva iskustvo od prošle sezone govori da Crnica treba maksimalno ozbiljno shvatiti taj susret. U Trogiru će Crnica biti lišena usluga Josipa Vukičevića koji ima tri javne opomene i to će također biti hendikep za momčad Robertina Jelovčića.


Prvi sudac: Robert Kulušić
Drugi sudac: Edo Vulić
Treći sudac: Miloslav Šimac
Delegat: Željko Šimunac
Mjeritelj vremena: Marijo Ćaleta Car

CRNICA: Rafael Baričić, Josip Vukičević, Mario Žumberac, Dragan Radman, Joško Žarković, Ante Mijat, Dragan Vuković, Ivan Zorica, Niko Škugor, Matej Grubišić / Trener: Robertino Jelovčić / Predstavnik kluba: Dragan Mišić

PORTO TOLERO: Marijo Batinović, Anto Galić, Matko Krilić, Josip Stjepanović, Leon Kozarić, Marin Džeko, Ivan Marković, Vedran Raguž, Josip Pear, trener: Denis Malić

STRIJELCI: 1:0 Radman (19′), 2:0 Žumberac (22′), 3:0 Vukičević (27′), 3:1 Žarković-ag (33′), 4:1 Vuković (34′), 5:1 Vukičević (35′), 6:1 Vukičević (39′), 6:2 Žumberac-ag (40′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Crnica 8 (4+3); Porot Tolero 8 (4+4)

ŽUTI KARTONI: Vukičević (39′) - CRNICA; Marković (7′), Kozarić (11′) - PORTO TOLERO

IGRAČ UTAKMICE: Josip Vukičević (CRNICA)