MNK Crnica-MNK Murter 6:2

MNK Crnica, MNK Murter

Od samog početka susreta bio je ovo jednosmjerni susret u kojem je Crnica kontrolirala utakmicu i kontinuirano napadala na vrata gostiju. Nakon nekoliko sjajnih prilika Crnicu je u vodstvo doveo raspoloženi Dragan Vuković koji je udarcem s devet metara matirao nemoćnog Stojkića. U tim trenucima Crnica je igrala sjajno i vratar Stojkić držao je Murter na životu. U moru promašaja Crnice prava je sreća da su Šibenčani do poluvremena nisu bili kažnjeni. Ohrabrujuća je bila igra Crnice u prvom poluvremenu i nakon 20 minuta dojam je bio da će u nastavku momčad Bore Matana igrati još bolje jer je fizički mnogo spremnija od gostiju. Vjerojatno bi igra Crnice u prvom dijelu bila još hrabrija i odlučnija da momčad nije već polovicom poluvremena ušla u bonus od pet prekršaja.

U drugom poluvremenu Crnica je odmah na počeku preko Vukovića povela 2:0, a nedugo nakon toga Radman je povisio na 3:0 sjajnim zgoditkom. U tim trenucima Murter je pokušao s igračem-vratarom, ali opasnosti za vrata Crnice nije bilo, a onu i najmanju opasnost otklonio je dobri vratar Mišković. Vjeru Murteru u preokret vratio je Jakov Mudronja sjajnim zgoditkom sa sedam metara za 4:1. I najmanju dilemu ako je uopće i postojala otklonio je Dragan Radman zgoditkom za 5:1. Davor Jezidžić pogotkom za 5:2 ublažio je pet minuta do kraja poraz Murtera dok je točku na "i" postavio Dragan Radman postavivši konačnih 6:2 uz svoj prvi hat-trick ove sezone.

Uz dobru igru Crnica je u ovom susretu imala i pravi pristup. Nakon uvodna dva poraza zaista raduje činjenica da je momčad igrala tako borbeno, požrtvovno i praktički ginula za svaku loptu. Igrači su cijeli susret ginuli jedan za drugoga i to je zaista odraz želje i volje da se klub vrati na sam vrh tablice u borbu za prvo mjesto.
U sljedećem susretu Crnica putuje u Split gdje će gostovati na Gripama protiv momčadi Geniusa.

II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG
4. KOLO
S.D. BALDEKIN, ČETVRTAK 20.10.2016. U 19:00 SATI

Gledatelja: 250

MNK CRNICA - MNK MURTER - 6:2 (1:0)

Suci: Vedran Babić (Split), Miloslav Šimac (Trogir)
Delegat: Branko Kurtaj (Šibenik)

CRNICA: Robert Mišković, Alen Milovac, Mario Žumberac, Robert Ljubić, Vinko Jurković, Dragan Radman, Ive Bura, Henrique Costa da Silva, Ante Mijat, Dragan Vuković, Marinko Šamija, Ante Kosor, Marko Peran, Filip Radalj, trener: Boro Matan

MURTER: Marin Stojkić, Davor Jezidžić, Krešimir Zrilić, Frane Lipotica, Toni Katalinić, Andrija Bogdanović, Ivan Mandić, Jakov Mudronja, Ante Ramadža, Deni Kolega, Šimun Popov, Marko Troskot, Toni Čurčija, trener: Toni Juraga

STRIJELCI: 1:0 Vuković (5′), 2:0 Vuković (22′), 3:0 Radman (23′), 4:0 Žumberac (26′), 4:1 Mudronja (28′), 5:1 Radman (33′), 5:2 Jezidžić (35′), 6:2 Radman (39′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Crnica 10 (5+5); Murter 8 (4+4)

ŽUTI KARTONI: Costa da Silva (12′), Žumberac (15′), Radman (36′) - CRNICA
Ramadža (19′), Mandić (23′), Mudronja (26′) - MURTER