Mininogometna reprezentacija BiH dobila svoju web prezentaciju

mininogomet, web, prezentacija

Danas to nije slučaj, a sve možemo zahvaliti Bojanu Rajkoviću, začetniku cijele ideje o ekspanziji spomenutog sporta u našoj zemlji.

Da sve ne ostane samo na ideji pobrinuli su se, zajedno s Rajkovićem, i izbornik naše novoformirane mininogometne reprezentacije, Josip Kupreškić, zajedno s 14 igrača koji su dostojno predstavljajući našu zemlju osvojili brončanu medalju na Europskom prvenstvu održanom u rujnu u Vrsaru, Hrvatska.

Sljedeći korak jeste organizacija mininogometne lige BiH, a kako bi šira javnost mogla pratiti sve informacije vezane uz spomenutu ligu, kao i sve novosti i aktivnosti mininogometa u našoj zemlji, u rad je puštena i web stranica - www.mininogomet.ba.
Stranica je modernog dizajna i nudi mogućnost brzog pretraživanja pa ćete na njoj moći pronaći sve potrebne informacije vezane uz mininogomet - od vijesti i intervjua, preko videa i galerija.

Cilj je da posjetitelj što jednostavnije dođe do željenih informacija, a ovom stranicom je upravo i postignut taj cilj.

Također napominjemo kako će svi zainteresirani nogometaši - amateri moći pronaći sve informacije vezane uz odigravanje mininogometne lige širom BiH na čijoj će se završnici birati potencijalni reprezentativci BiH koji će moći nastupati već na sljedećem miniEURU, koje će se održati u mađarskom gradu Szekesfehervaru u razdoblju od 22. do 28. kolovoza tekuće godine.