Mininogometna liga Mostar

Mininogometna liga, Mostar, Mini liga u futsalu, Mostar, Mininogometna liga, mininogomet, Mininogometna liga, Mostar, mininogomet, Mininogometna liga, mininogomet, Mininogometna liga, Mostar, Mininogometna liga, mininogomet, Mostar
Mininogomet je sport čija je ekspanzija u našoj zemlji započela tek 2015. godine. Riječ je o sportu namijenjenom isključivo amaterima/rekreativcima i igra se na terenu s umjetnom travom.

Prema planu organizatora, liga će početi 11.11. 2016. godine i trajati će do 28.04.2017. godine, a kao i prošle sezone, dvije najbolje ekipe opet će izboriti plasman na završnicu u Vitez, gdje će se ona najbolja boriti za prvaka BiH, s tim da tri prvoplasirane momčadi na završnom turniru će izboriti pravo nastpa u Ligi prvaka, a drugoplasirana će se boriti za naslov u Kupu BiH. Osvajač kupa također stječe pravo nastupa u Ligi prvaka. Liga prvaka u mininogometu se igra u Mariboru. Troškovi smještaja i hrane na završnici u Vitezu su osigurani od strane organizatora.

Sve utakmice će se igrati u Arena Sport Centru, a pravo nastupa imaju svi amateri/rekreativci stariji od šesnaest godina.

Prijave na broj 063/150-069

Prijave traju do 08.11.2016. godine.