FOTO/VIDEO  Masovni sukob poljskih, irskih i hrvatskih navijača!

Na središnjem trgu Old Market Squareu navodno je izbio masovni sukob u kojem je sudjelovalo stotinjak osoba.

Prema pisanju poznanjske Gazete, na središnjem trgu Old Market Squareu u nedjelju u jedan sat ujutro došlo je do sukoba u kojem je sudjelovalo ukupno stotinjak Poljaka, Hrvata i Iraca. 

Priopćenjem se oglasio i glasnogovornik policije u Poznanju Andrzej Borowiak, specijalci su na vrijeme spriječili pravu tučnjavu. 

"U jedan sat iza ponoći na križanju ulica Wielkiej i Żydowskiej pored gradskog trga sukobile su se dvije skupine od stotinjak navijača. Sve je trajalo pet minuta prije nego je intervenirala policija i zaustavila sukob u kojem su letjele boce, stolice, stolovi i sve ono što se sukobljenim stranama našlo pri ruci. Ozlijeđenih nema, a privedeno je deset Poljaka, tri Irca i jedan Hrvat čija će se odgovornost u sukobu pokušati odgonetnuti pomoću videonadzora sa središnjeg trga", stoji u priopćenju. 



Po informacijama iz Poznanja, noćni okršaj u kojem nije bilo ozlijeđenih nije pokvario dobru atmosferu na ulicama ovog prekrasnog gradića u kojem živi šezdesetak tisuća ljudi. Bio je to tek pojedinačni incident kojem su kumovale ogromne količine alkohola. Nažalost, jer moglo je i bez toga. 

Izvor: Sportski.net, Foto: Facebook