Mario Pašalić sletio u Milano na liječnički pregled

mario pašalić
Društvene mreže odmah su preplavile fotografije i galerije Pašalića u zračnoj luci, javlja Index.hr.

Pašalić je želja Milana i za igrača Chelseaja spremni su ponuditi posudbu uz otkupnu cijenu od 5 milijuna eura. Milanov glavni operativac Adriano Galliani veliki je fan mladog (21) veznjaka, što je posao dovelo na korak do realizacije, a Pašalić dolazi na pozajmicu poput još jednog mladog veznjaka sa Stamford Bridgea, Marca van Ginkela, koji je Milan bio posudio prije dvije godine, ali ga nije otkupio.

Pašalića je Chelsea doveo u ljeto 2014. uz 4 milijuna eura odštete Hajduku, nakon čega ga je poslao na posudbu u Elche, gdje je odigrao jako dobru sezonu, da bi još bolje krenuo u prošlu, 2015/16, koju je proveo na kaljenju u Monacu. Do veljače ove godine odigrao je 28 utakmica u svim natjecanjima i postigao sedam golova, da bi ga od tada počela mučiti teška ozljeda leđa.

Zbog toga je propustio drugi dio sezone i odlazak na EP. Umjesto da Monaco nastavi gurati prema Ligi prvaka i zaigra na prvom velikom natjecanju za Hrvatsku, proljeće je proveo u Londonu na terapijama u Chelseaju zbog problema s donjim dijelom leđa, točnije pomaknutim diskom.

Talijani zato ističu da bez obzira što u Milanu iznimno cijene Pašalića, ova posudba ni blizu nije "gotov posao", jer hrvatski veznjak treba proći detaljan liječnički pregled i testove u Milanellu.