Mario Ivanković: Hvala Ultrasima što su pokazali da su uz nas!

Bloudek: Najveći dobitak za momčad je povratak kapitena Maria Ivankovića i Damira Džidića. Momčad je dobro radila na prvenstvenoj pauzi. Zadovoljan sam odrađenim trenenzima ovdje i na Kupresu gdje je momčad najviše radila na podizanju fizičke spreme. Protiv Zvijezde ćemo krenuti ofanzivno sa Matom Dragičevićem u napadu i sve ćemo napraviti kako bi tu utakmicu dobili. Zvijezda je jedna dobra momčad.

Jučer je skupina od oko 100 Ultrasa posjetila trening Zrinjskog u Ortiješu  i sve je prošlo kroz jedan pozitivan razgovor gdje su Ultrasi izrazili zabrinutost za trenutno stanje u klubu i momčadi i mogu kazati da sam sretan što su navijači pokazali koliko im ovaj klub znači istakao je Bloudek.

Mario Ivanković je pohvalio rad na Kupresu cijele momčadi i kazao kako se svaki rad mora naplatiti pa tako i ovaj sutra protiv Zvijezde u prvenstvu. Momčad nema objektivno kvalitetu kao proteklih sezona i svaka momčad na svijetu bi bila uzdrmana nakon odlaska svake sezone desetak stožernih igrača. Zahavio bi se Ultrasima na podršci i pozvao bi ih sutra da dođu u što većem broju. Cilj je jasan, pobjeda protiv Zvijezde i priključak vodećim momčadima i prolaz dalje u kupu protiv momčadi Proletera.