Malonogometni turnir Međugorje 2016.: Večeras na rasporedu četvrtfinalne utakmice

..."Međugorje 2016." na SC Ćorkov Dolac, a na rasporedu su utakmice četvrtfinala. U prvoj utakmici, mini iznenađenje turnira, Pekara Mate odmjerit će snage s prošlogodišnjim finalistima super jakom ekipom Vrgorac Vinarija Pilač/Idea Namještaj. U drugoj utakmici put u polufinale tražit će Tići i HVIDRA koja je pokazala kvalitetu I pokazala kako može otići do kraja na ovogodišnjem turniru.

Treća utakmica večeri prema svemu sudeći biti će pravi spektakl, odlična momčad Odiseja 97 Čitluk sastavljena od igrača MNK Brotnjo Premier SK i MNK Zrinjski protiv Hotel Lavanda Međugorje za koje prema najavama bi trebali večeras nastupiti čak 5 reprezentativaca BiH. Utakmica bez favorita koja se slobodno može nazvati finale prije finala.

U posljednjoj utakmici domaćoj momčadi Gelato Međugorje na putu do polufinala biti će momčad C.B. Label/Porto Tolero Ploče.

Zasigurno nas očekuju fantastični susreti u kojima ćemo doznati polufinaliste 4. Malonogometnog Turnira "Međugorje 2016". Zato svi večeras od 20 sati na SC Ćorkov Dolac

Raspored:
20:00 h Vrgorac Vinarija Pilač/Idea Namještaj - Pekara Mate
20:50 h MNK Tići - HVIDR-a Mostar
21:40 h Odiseja 97 - Hotel Lavanda Međugorje
22:30 h Gelato Međugorje - C.B. Label/Porto Tolero Ploče