Luka se vraća na Otok? United sprema ponudu od 34 mil. eura

Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, španjolski klubovi, Hrvati u Primeri, Luka Modrić, Manchester United, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić
... koji sprema ponudu tešku 27 milijuna funti odnosno nešto više od 34 milijuna eura, piše portal Caught Offside pozivajući se na izvore bliske klubu.

Hrvatski reprezentativac ovo se ljeto našao u gužvi u veznom redu europskog prvaka. Na Santiago Bernabéu stigli su njemačka zvijezda Toni Kroos te kolumbijska James Rodríguez, a u kadru su i Asier Illaramendi, Xabi Alonso i Sami Khedira. Zbog toga bi uprava madridskog velikana mogla dobro razmotriti ponudu koja se uskoro očekuje s Old Trafforda.

S druge strane, novi trener "crvenih vragova" Louis van Gaal ima odriješenu kesu za dovođenje pojačanja u sezoni u kojoj njegova momčad ima zadatak isprati gorak okus nakon blamaže u ligi i osvajanja tek sedmog mjesta. Vjeruje se kako će iz momčadi otići Tom Cleverley, Michael Carrick, Darren Fletcher te Marouane Fellaini, što će otvoriti mjesta novim imenima, a Modrić je na vrhu liste želja. Momčadi se već iz Athletic Bilbaa prethodno pridružio Ander Herrera.

Modrić je u dvije sezone na Bernabéuu skupio 104 nastupa za "kraljevski klub", a izdanjima s kraja prošle sezone priskrbio si je interes brojnih europskih velikana. Pitanje je hoće li ga Carlo Ancelotti htjeti i(li) moći zadržati dođe li izdašna ponuda.

24sata.hr