Luka Modrić: “Ovaj put će biti drukčije”

Nakon što u subotu prvi polufinalni susret FA kupa odigraju Liverpool i Everton, u nedjelju na scenu stupaju nogometaši Tottenhama i Chelseaja. Momčad Harryja Redknappa predvodit će hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji se nada ulasku u svoje prvo veliko finale.

"Ovo je velika utakmica za nas, želimo igrati u finalu. Već smo igrali s Chelseajem dva puta u prvenstvu i oba susreta su završila neriješenim ishodom", rekao je Modrić za službenu internetsku stranicu kluba.

"Samo trebamo izvući one pozitivne stvari iz tih dvoboja i vjerovati u sebe te pokušati pobijediti. Ovaj put će biti drukčije, kup-utakmice su uvijek različite od prvenstvenih, no vjerujemo u našu kvalitetu i nadamo se plasmanu u finale", kazao je veznjak Spursa.

Modriću će ovo biti četvrti put da nastupa na Wembleyju. Bio je u momčadi Hrvatske kada je pobjedom 3:2 izbacila Englesku s Eura 2008., a sa Tottenhamom nije bio toliko uspješan. Spursi su izgubili od Manchester Uniteda 2009. u finalu Liga kupa, a godinu poslije bolji je bio Portsmouth u polufinalu FA kupa.

"Wembley je sjajan stadion, ima odličan travnjak i atmosfera je uvijek fascinantna. Mogu reći da je to jedan od najboljih stadiona na kojima sam igrao", kazao je Modrić koji će pokušati s Tottenhamom izbaciti polufinalista Lige prvaka.

Josip Piršljin

Hrsport.net