Luka Modrić: Ne smije biti alibija, moramo se maksimalno pripremiti

hrv-tur
Nakon što se Darijo Srna oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije po završetku Europskog prvenstva u Francuskoj, kapetansku vrpcu preuzet će Modrić koji će voditi reprezentaciju kroz novi kvalifikacijski ciklus za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Lijep je osjećaj, ponosan sam. Hvala izborniku na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati, rekao je novi kapetan Modrić, prenosi HRT.

Hrvatska se okupila u Zagrebu za dvoboj s dobrim poznanicima Turcima, 5. rujna na Maksimiru pred praznim tribinama.

Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti. To je preduvjet za prave igre i prave rezultate. Samo trebamo opet pokazati ono što je bilo dobro u Francuskoj.

Na EP-u se vidjelo koliko nam publika znači. Prazan stadion bit će nam hendikep, ali nažalost već smo odigrali nekoliko takvih utakmica. Ništa nam ne smije biti alibi, moramo se maksimalno pripremiti i usredotočiti se jer je važno započeti ciklus pobjedom, naglasio je Luka Modrić, čestitavši pritom svim hrvatskim olimpijcima na velikim uspjesima u Rio de Janeiru.