LIGA PRVAKA Ronaldo pogodio nakon tri utakmice, Porto ostao neporažen

Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo, izbor, FIFA, zlatna lopta, Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Liga prvaka, Cristiano Ronaldo, interview, Cristiano Ronaldo, ispovijest, Liga prvaka, nogomet, Cristiano Ronaldo

...u prvom susretu osmine finala u strijelce protic Shalkea. Branitelj naslova, Real Madrid, pobijedio je s 2:0 i napravio veliki korak k četvrtfinalu Lige prvaka.

Real je u vodstvo stigao u 26. minuti, preko Ronalda kojem je ovo bio 73. pogodak u Ligi prvaka. Shalke je u 74. minuti mogao doći do izjdnačenja, Platte je iz voleja poogodio gredu, a odbijenu loptu isti igrač šalje ravno u naručje Ikera Casillasa. Konačan rezultat postavio je Marcelo u 79. minuti prekrasnim udarcem s 20-ak metara. Ovo je ujedno i sedma pobjeda Real Madrida u sedam nastupa u ovogosišnjoj Ligi prvaka.

Sinoćnja pobjeda nije bila ni na tragu prošlogodišnje, u kojoj je Real slavio s 6:1, ali svejedno je odlično 'sjela' nakon ne tako savršene sezone u španjolskoj primeri.

U drugoj utakmici večeri, Basel i Porto odigrali su bez pobjednika, 1:1. Domaćin je poveo već u 11. minuti preko Gonzalesa, a Porto je do izjednačenja došao u 78. minuti kada je Danilo izborio, a onda i realizirao udarac s bijele točke. Porto je ovim rezultatom ostao jedna od tek tri neporažene momčadi u Ligi prvaka ove sezone, Portugalci su 'uz bok' Real Madridu i Chelseaju.

dalje.com