Krupa ulazi u Premier ligu BiH?

pogodak, Prva nogometna liga FBiH, premijer liga BIH natjecanje, nogomet, Čitluk, nogomet, Europska liga, liga uefa, nogomet, reprezentacija BIH, srbija bih, nogomet, droga, kup uefa, Europska liga, nogomet, španjolska liga, trensferi, nogomet, Autogol, Iva Međugorac, reprezentacija BIH, Vlado Jagodić, Husref Musemić, nk karlovac, štrajk, FIFA, HNL, reprezentacija BIH, Željko Jovanović, Michel Platini, hibernian, smrt nogometaša, david paul, crna kronika, depresija, nogometaš, HNK Rijeka, Premijer Liga BiH pregled, namještanje, namještanje rezultata, fk krupa , Premijer liga BiH, Europska liga, nogomet, paok, Igor Tudor, EP U-21, reprezentacija u-21, Europsko prvenstvo 2016, Copa America, Euro 2016, nogomet
Banjalučani i Zvorničani u velikim su financijskim problemima i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja. Klub iz Banja Luke dobio je uvjetnu licencu za nastup u elitnom natjecanju, ali ima obvezu da do 15. srpnja uplati 140.000 maraka.

Ekipa iz Zvornika dobila je licencu, ali još nije sklopila tim i navodno su blizu odustajanja od natjecanja, a na sve to klub je bez uprave, koja je prije nekoliko dana podnijela ostavku. Shodno pravilniku eventualno prazno mjesto popunila bi ekipa iz Republike Srpske, a konačnu odluku donio bi Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH pod čijom nadležnošću je Premijer liga.

Navodno, mjesto bi prvo bilo ponuđeno ekipi Mladosti iz Velike Obarske, koja je natjecanje prošle sezone završila na prezadnjoj poziciji i u slučaju da oni odbiju ponudu, on­a bi bila upućena ekipi Krupe, koja je kao drugoplasirana završila natjecanje u Prvoj ligi Srpske.

Skoro će biti donešena konačna odluka o ovome pitanju.

Fena