FOTO  Kadeti Zrinjskog osvojili međunarodni turnir u Tomislavgradu!

Turnir Tomislavgrad
U odličnoj organizaciji kadetskog turnira koji je organizirao HNK Tomislav ekipa Zrinjskog iz Mostara obranila je naslov savladavši u finalu ekipu Splita sa 2:1.

U polufinalnim utakmicama Zrinjski je savladao Tomislav nakon jedanaesteraca sa 8:7. Regularni dio završio je 1:1. U drugoj utakmici ekipa Splita slavila je protiv Željezničara sa 2:0.

Za 3.mjesto: HNK Tomislav - FK Željezničar 1:1 (3:4)

Ekipa Željezničara osvojila je 3.mjesto nakon što je nakon jedanaesteraca slavila protiv Tomislava sa 4:3. Regularni dio završio je sa 1:1.

FINALE: HŠK Zrinjski - RNK Split 2:1

U finalu ekipa Zrinjskog zasluženo je slavila protiv Splita sa 2:1. Zrinjski je došao u vodstvo pogotkom najboljeg igrača turnira Vulića. Na 2:0 povećava Šumić i s tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme. U nastavku susreta Zrinjski ostaje s igračem manje što ekipa Splita koristi te preko Bradarića smanjuje rezultat koji je ujedno bio i konačan.

Čestitke ekipi Zrinjskog i njihovom treneru Krešiću na osvojenom turniru, ali i ekipi HNK Tomislava i treneru Sušiloviću koji su dokazali i u ovakoj jakoj konkurenciji da se mogu nositi i sa jačim ekipama.

HERCEGOVINA.info