FOTO/VIDEO  Još jedan dragulj napušta Maksimir

Ante Ćorić
Kako prenose engleski mediji još bi moglo biti odlazaka iz Maksimira, a kao idući na redu spominje se Ante Ćorić, prenose Sportske novosti.

Za mladog Dinamovog dragulja najviše je zagrizao Manchester City gdje bi ga htjeli vidjeti do kraja prijelaznog roka. Već ranije je Ćorić bio doveden u kontekst Cityja kada je u pitanju bila cifra od 12 milijuna eura, a ukoliko će ga htjeti dovesti na Etihad ovog puta će zasigurno morati podebljati ponudu.

Guardiola je ovog ljeta doveo nekoliko mladih i nadarenih nogometaša poput Sanea (Schalke), Gabriela (Palmeiras) i Morena (Atletico Nacional), a produžen je ugovor s 19-godišnjim Iheanachom. Interes za Ćorićem je pokazao i Liverpool, a Daily Star navodi kako Jürgen Klopp želi završiti posao u idućih 48 sati i kako je priča sa Cityjem otpala

- Redsi su uvjereni kako će im se Ćorić pridružiti. Bio je blizu Cityja, ali taj je transfer propao. U igru se uključio Jürgen Klopp, izgleda da je sve riješeno.

Ovo bi osim velike zarade bio i velik udarac za Dinamo u igračkom smislu. Podsjećamo ranije je Maksimir napustio Marko Pjaca za 23 milijuna eura, a u subotu je isto za 16.5 milijuna eura učinio i Marko Rog.