Jasmin Mešanović: Moramo biti spremni i na loš teren

HŠK Zrinjski-Drina
Nisu zabrinuti za svoju formu, ali jesu za stanje travnjaka Pirote.

Protiv Drine je pukla "petarda", bila je to prava demonstracija sile, ali i svojevrsno "šamaranje mrtvog magarca". Travnik sigurno još nije "mrtav", što u Mostaru vrlo dobro znaju. Već četiri utakmice zajedno s Kupom Travničani ne znaju za pobjedu, ali ove su sezone slavili u duelima s oba aktera Vječnog derbija - na Piroti su pali i Sarajevo i Željo. Upozorenje? Jasmin Mešanović se ne slaže..., barem ne u potpunosti.

- Oni igraju dobro kući, posebno protiv boljih ekipa. Ali treba se sjetiti da su Željezničar i Sarajevo tada bili u lošoj formi. Što se nadolazećeg vikenda tiče..., da, očekujem tešku utakmicu i težak teren, ali budemo li se nametnuli od početka, vjerujem da pobjeda neće izostati.

Mešanović smatra da je forma njegovih Plemića također nešto što treba uzeti u obzir.

- Drina je bila protivnik kojeg smo morali dobiti, pa smo od početka krenuli agresivno. Sve je bilo riješeno već u prvom dijelu. Ali bez obzira na to da oni nisu bili dostojan protivnik, mislim da treba pričati o našoj formi koja je u usponu.

Travnjak u Travniku? E, to je neka druga priča. Mešanović ističe da će Plemići biti spremni na sve.

- Znamo da će teren biti problematičan, ali nadamo se da će domaćin učiniti sve da ga maksimalno pripremi. Nama je jasno da se moramo spremiti i na scenarij da to ne bude slučaj. Ponavljam, odlučni smo dobiti utakmicu i uz eventualni kiks Slobode ponovno izbiti na vrh.

Golovi? Moglo je bolje...

Mešanović je najbolji strijelac Zrinjskog ove sezone, ali nije usamljen na vrhu. Šest pogodaka zajedno s Europom zabio je i Miloš Filipović. Jasmin, koji je Drini protekle subote zabio dva komada, priznaje da je očekivao više...

- Ne mogu biti zadovoljan, moralo je bolje. Ali radim na treninzima, a golovi će, nadam se, doći, rekao je.

Dnevni list