Ivan Crnov: Ako budemo pravi nema razloga da ne obranimo titulu

Zrinsjki-Mladost
...ozljeda ga je udaljila s travnjaka na početku ove nove natjecateljske sezone. Evo što Ivan nakon svega kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo ono što navijače najviše interesira, a to je tvoje zdravstveno stanje?

Počeo sam prije 5. dana trenirati i ide sve nabolje. Kost se okostila, malo me još boli, ali to je radi živaca u peti koji se još privikavaju na napor.

Po tebi kada bi se mogao vratiti na teren?

Sigurno ću se vratiti do 3. kola.

Možeš li nam malo prokomentirati utakmice s Mariborom, da li se moglo više?

Imali smo kući par prigoda, šteta što ih nismo realizirali, jer bi u Mariboru bila potpuno drugačija priča. Mi smo dali svoj maksimum kući i kad smo igrali u Mariboru. Šteta jer su momci zaslužili više, ali što je tu je, život ide dalje i moramo se sad okrenuti domaćem prvenstvu.

Zrinjski na kraju prošle i na početku ove sezone. Ima li tu neke drastične razlike?

Nije moje da komentiram da li smo jači ili slabiji, to igrači koji su došli moraju pokazati i dokazati na terenu. Za sada djeluje sve ok, kad počne prvenstvo ćemo vidjeti kako to funkcionira. U svakom slučaju mi koji smo duže u klubu smo im potpora. Kostur momčadi je skoro ostao netaknut i to je veoma bitno.

Premijer liga počinje u subotu. Tko će sem Zrinjskog jurišati na titulu i mogu li Plemići obraniti naslov?

Svi s nestrpljenjem čekamo otvaranje prvenstva. Imamo jako neugodno gostovanje protiv Slavije. Nadam se da ćemo kući donjeti tri boda jer je jako važno na početku prvenstva početi s pobjedama. Mislim da će Široki Brijeg, Sarajevo i Željezničar jurišati prema osvajanju prvenstva. Ako mi budemo pravi nema razloga da ne ponovimo ono što smo napravili ove godine!

Evo još neka poruka navijačima?

Pozdravljam sve navijače i želim da budu uz nas kao što su oduvijek bili !!!