Ildar Klarić: Ja sam dijete Zrinjskog

ildar klarić
Evp što o prvim danima u Igmanu, ali o očekivanju u budućnosti za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Ildar.

Kako se osjećaš na posudbi u Igmanu?

Za sada sam zadovoljan skupljam dobru minutažu , skupljam iskustvo što mi je najvažnije jer je ovo odlicna liga za mladog igrača, pogotovo pošto sam tek izašao iz juniora .

Da li si zadovoljan svojim igrama?

Zadovoljan jesam mada uvijek može bolje. Svaku utakmicu pokušavam da odigram što bolje. Jednu utakmicu u kupu sam bio igrač utakmice i nadam se da će biti još puno takvih utakmica.

Kakve ambicije ima igman u Federalnoj ligi?

Ambicije Igmana za ovu sezonu jeste da se zauzme dobra pozicija na ljestvici, i da se ne ponavlja prošlo godišnja borba za opstanak.

Možeš li malo usporediti ovu Federalnu, sa Premijer ligom?

Federalna liga je mnogo jaka i slična je Premijer ligi. Ima dosta jakih i čvrstih ekipa koje bez problema mogu parirati ekipama iz Premijer lige tako da je razlika jako mala.

Naravno da pratiš utakmice Zrinjskog, pa možeš li prokomentirati start u ovu sezonu?

Naravno da pratim ja sam dijete Zrinjskog i svaku utakmicu pratim. Start je dobar bio i očekujem obranu naslova uz dobru igru i zalaganje uspijeh je neminovan.

Kakva su tvoja očekivanja u nastavku karijere? Možemo li te ubrzo očekivati u dresu Zrinjskog?

Kao prvo želim dobro odraditi vrijeme posudbe u Igmanu i da što bolje igram. Što se tiče povratka volio bih da se vratim u Zrinjski i nastavim sa dobrim igrama, te odradim sezonu - dvije , a poslije toga da odem u inozemstvo i tamo nastavim karijeru.

Evo za kraj poruka našim čitateljima?

Za kraj želio bih reći da svi koji mogu da prate i bodre Zrinjskog, te da na kraju sezone slavimo novu-staru titulu prvaka.

HERCEGOVINA.info