Huligani PSG-a nisu dopustili da im se Englezi mirno šeću gradom

psg huligani
Strijelci za pobjednički sastav bili su Ibrahimović u 39. minuti i Cavani u 78., dok je za prvaka Engleske zabio Diego Costa u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Međutim, uoči susreta na ulicama Pariza došlo je do sukoba navijača PSG-a i Chelsea, piše sportski.net.

Englezi su još dan ranije došli u Pariz kako bi uživali u svim blagodatima koje ova europska metropola nudi. To je bio alarm za navijače PSG-a koji nisu htjeli dopustiti da im se Englezi mirno šeću gradom. Tako je uoči utakmice došlo do žestokog sukoba pristalica oba kluba čemu i svjedoči snimka koja je kasnije osvanula na društvenim mrežama.

Huligani PSG-a slove za jedne od najgorih u Europi. Zabranjeni su u Francuskoj, navijači PSG-a su pod velikom prismotrom francuskih vlasti, ali svejedno koriste svaku priliku kako bi se obračunali sa bilo kime tko dođe u njihov grad.

Tako su se prije 4 godine navijači PSG-a sukobili i sa Bad Blue Boysima noć uoči utakmice Lige prvaka u pariškom okrugu Bastille. Tada je pariška policija uhitila 24 navijača, od kojih su većina bili Hrvati, a policija je sljedeći dan ujutro uhitila još 80 navijača Dinama koji su bili smješteni u jednom hostelu.