Huligan iz Genove mogao bi na slobodu do Božića

ivan bogdanov, navijački neredi, Srbija, ivan bogdanov, Huliganizam, huligani, ivan bogdanov, Huliganizam, genova, genova, ivan bogdanov
Naime, kako su izjavili njegovi talijanski odvjetnici, Bogdanov bi oko Božića (25. prosinca ) konačno mogao da stigne kući, piše alo.rs.

U međuvremenu, zbog nevolja u kojima se našao, uvjeren je da je postao „politički zatvorenik"!

Bogdanov je uhićen u noći između 12. i 13. listopada. Odvjetnici Alesandra Baudino i Gianfraco Pagano, koji zastupaju Bogdanova, izjavili su da mu idu redovno u posjetu. Kako su rekli, on se psihički ne oseća „baš najbolje".

- Shvatio je da ga mediji razapinju zbog onog što je uradio i zbog toga je pomalo depresivan. Ovih dana će se čuti i sa majkom, koja je zabrinuta zbog situacije u kojoj joj se sin nalazi - rekao je Pagano, koji dodaje da, koliko mu je poznato, Bogdanov dosad nije pravio nikakve probleme u zatvoru.

On se nalazi u ćeliji s trojicom cimera, koji su uhićeni iste noći. Ova ekipa vrijeme ubija gledanjem televizije, a Bogdanov osim toga i mnogo vježba ne bi li mu vrijeme brže prošlo, prenosi Alo!.

Pagano takođe dodaje da je njegov klijent tokom svake posjete „nasmijan, vedar i da voli da se našali".

- On je idealan klijent! Voli i želi da nas sasluša, prihvata naše sugestije, vjeruje nam i otvoren je za suradnju. Jedino se žali na to što svaki dan mora da nosi istu odjeću, koju zbog toga svako večer pere - rekao je Pagano.

„Plišani meda" idol mladih!

Ivana Bogdanova talijanski odvjetnik Alesandra Baudino od milja zove "crnac koji je kao plišani meda"! Bogdanov čak stalno dobija pisma i fotografije fanova, među kojima ima i djece, a uzvraća autogramima!

- Najbolji si! Ti si ponos srpskog naroda! Ako bude zatrebalo, kućni pritvor možeš da provedeš u mom domu! - stoji u pismu koje je Bogdanov dobio od dječaka iz talijanskog grada Taranto, a djevojka iz Srbije koja živi u Firenci ponudila mu je besplatne usluge prevođenja s talijanskog na srpski jezik.,

alo.rs