FOTO  HŠK Zrinjski:Završnica !hej Lige

HŠK Zrinjski:Završnica !hej Lige

Domaćin !hej LIGE, HŠK Zrinjski, počastio je sve natjecatelje ćevapima i sokovima. Prvaci !hej LIGE za 2015./2016. godinu su izabranici trenera Ivice Jurčevića, mlada i perspektivna ekipa HNK Tomislav. Srebrenu medalju je svojom borbenošću osvojila ekipa FK Blagaj koju predvodi Mensur Pandur, dok su se broncom okitili nogometaši HŠK Zrinjski koju predvodi trener Dragan Vrdoljak.

Za Fair - play ekipu proglašena je ekipa ŠF Mas Mostar. Vrijednm nagradama su nagrađeni i najbolji pojedinci !hej LIGE te je tako za najboljega strijelca proglašen James Ostojić iz NK Međugorje sa 37 postignutih golova. Najbolji vratar je Miloš Drljan iz HŠK Zrinjski dok je najboljim igračem ovog turnira proglašen Marko Matić iz HNK Tomislav. Nagrade za najbolje suce !hej LIGE uručene su Anisu Kalajdžiću i Marku Blaževiću.

Zahvaljujemo našem sponzoru HT Eronetu na uspješnoj suradnji i ove godine i svečanom završetku ovogodišnje !hej Lige. Ovim putem se zahvaljujemo i Sportskom Savezu Grada Mostara koji nam je pomogo s organizacijom !hej LIGE

Sve fotografije u GALERIJI