HŠK Zrinjski: Zaslužena pobjeda na terenu i tribinama Grbavice

HŠK Zrinjski, FK Željezničar, HŠK Zrinjski, FK Željezničar, Branko Karačić, Ultras Zrinjski Mostar
Ova i više nego zaslužena pobjeda Plemića ujedno je i prva Zrinjskog na vrućem terenu Željezničara otkako se igra zajednička PL BiH.

Nakon prespavane noći jasno je da je Branko Karačić taktički do nogu potukao svog kolegu Adžema, a nogometaši Zrinjskog su sve njegove zamisli u potpunosti ostvarili na mokrom travnjaku Grbavice.

Na kraju domaćin može biti zadovoljan jer je izgubio samo s 0:2, jer mogli su proći puno gore s obzirom na odličnu igru nogometaša Zrinjskog.

Teško je nakon svega odrediti tko je igrač utakmice, i jednostavnije je napisati da je najbolji igrač cijela momčad Zrinjskog, skupa sa trenorom i stručnim stožerom.

Utakmicu su dobili i Ultrasi na tribinama koji su nadglasali domaće navijače onih 60. minuta kojih im je dozvoljeno da budu uz svoje ljubimce.

Ja sam igračima i prije meča rekao da će se on rješavati u drugom dijelu i da tada moraju zaigrati još bolje, te da u tom slučaju pobjeda neće doći u pitanje.

Vjerovali smo da u drugom dijelu sa poboljšanjem igre možemo pobijediti, te smo imali šansu da Željezničaru nanesemo i puno teži poraz. Čestitke mojim igračima na velikoj pobjedi, kao i našim Ultrasima koji su i večeras bili naš 12. igrač, rekao je Branko Karačić nakon utakmice.

Plemići nemaju puno vremena za slavlje, jer već u srijedu se nastavlja PL BiH kada će u Mostaru gostovati NK Vitez.

HERCEGOVINA.info