HŠK Zrinjski: U Gradačcu pružiti kvalitetnu igru i ostvariti dobar rezultat

Priliku da poprave dojam Mostarci imaju u subotu, kada gostuju kod Zvijezde koja je na startu natjecanja doživjela dva minimalna poraza.

„Zvijezda je još slabije starta nego što smo mi, tako da će igrati pod pritiskom, kao što ćemo i mi. Ove dvije utakmice sa Sarajevom i Rudarom su pokazale da imamo kvalitetu i igru, ali nismo reagirali najbolje u stopostotnim prigodama koje smo imali i zato smo došli u ovu situaciju. Igrači koji dođu u priliku moraju biti puni samopouzdanja i vjere u svoje sposobnosti, te reagirati na kvalitetniji način nego što je to bilo u prethodnim utakmicama. Vjerujem da ćemo u Gradačcu pružiti kvalitetnu igru i ostvariti dobar rezultat", riječi su trenera Zrinjskog Branka Karačića.

Najbolji pojedinac susreta između Zrinjskog i Rudara bio je Ivan Crnov koji je pun optimizma uoči susreta sa Zvijezdom.

„Nije nam poljuljano samopouzdanje zbog nešto lošijih rezultata na otvaranju prvenstva. Kvalitetno treniramo i samo nam treba pogodak i onda bi nam bilo puno lakše igrati. Puni smo samopouzdanja i jedva čekamo sutrašnju utakmicu."

Trener Branko Karačić u Gradačcu neće moći računati na Srđana Savića koji je dobio dvije utakmice kazne zbog crvenog kartona protiv Sarajeva, a zbog ozljede je upitan nastup Zorana Brkovića. U konkurenciji za nastup su Zoran Belošević i Igor Aničić, dok su zbog loše forme iz iste ispali Nebojša Popović i Vedran Kantar.

Utakmica Zvijezda - Zrinjski igra se u subotu u 17.30 sati u Gradačcu.

pogled.ba