FOTO  HŠK Zrinjski: Sutra protiv Olimpica za finale Kupa BiH

nogometaši, hšk zrinjki

Šef struke Vinko Marinović nazočnim novinarima odgovarao je na pitanja i skrenuo pozornost veoma teškoj utakmici u Vrapčićima i sutrašnjem meču sa Olimpicom iz Sarajeva .

Svi moji nogometaši su dali maksimum u utakmici sa Veležom i nadam se da će napuniti baterije za sutrašnji meč polufinala kupa BiH. Olimpic je odlična ekipa i bit će ponovno zanimljiv susret. Travnjak će iako kiša prestane padati biti veoma težak za obje momčadi, što će zasigurno utjecati na samu igru obje momčadi, rekao je šef struke Plemića.

Na pitanje novinara da li su vježbali penale šef struke Vinko Marinović odgovorio je: Iskreno da vam kažem penale nismo vježbali,  ali to je naša svakodnevna vježba, i tijekom izvođenja penala uvjek je bitna ta psihološka priprema igrača. Pohvalno je to da su svi moji igrači psihološki i tjelesno u top kondiciji a sutrašnji meč će biti 8. u nizu od 4 travnja kad smo počeli igrati ovaj ritam srijeda -nedelja.

Na pitanje novinara koga želi u finalu Vinko Marinović odgovara : U ovom trenutku ne razmišljamo tako daleko, kalkulrati i prognozirat ćemo tek kad završimo posao sa Olimpicom.

HŠK Zrinjski prema procjenama drugih ima najmanje šanse za prvenstvo BiH što bi moglo omogućiti mojim igračima rasterećenje i manji psihološki pritisak što bi nam možda bilo veoma značajno u susretima sa izravnim konkurentima.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Olimpic igra se sutra s početkom u 18. sati.

HERCEGOVINA.info