HŠK Zrinjski: Predstavljena pojačanja za nastavak sezone

HŠK Zrinjski, tiskovna, tiskovna konferencija
...predstavljena pojačanja za nastavak sezone u kojoj Plemići imaju velike ambicije.

Nazočnim novinarima predstavljeni su Benjamin Čolić, Tomislav Tomić, Nemanja Bilbija i Kristijan Jajalo.

Novinarima se prvi  obratio šef struke HŠK Zrinjski Vinko Marinović koji je predstavio ciljeve Plemića u narednih 12. Kola koliko će trajati proljetni dio Premijer lige BiH.

"Mislim da smo uspješno odradili ovaj dio priprema. Imamo još dva tjedna kako bi radili na nekim taktičkim stvarima. Unatoč porazu protiv Olimpije smo odigrali dosta dobro odigrali i nadam se da ćemo do početka prvenstva našu formu podignuti na još veću razinu. Još tri utakmice ćemo odigrati u pripremama i one će nam poslužiti da otklonimo sve dileme oko sastava za početak prvenstva"

Tomislav Tomić je u Zrinjski došao nešto ranije, te je odradio sa Plemićima pripreme u Istri. "Moram reći da mi je drago što sam došao u Zrinjski, klub koji se stalno bori za titule. Igrači, stručni stožer i svi u klubu su me lijepo primili. Nadam se da ćemo osvijiti  titulu,  znam kakva su očekivanja i vjerujem u sebe", kazao  je Tomić. 

Benjamin Čolić je  među Plemiće stigao iz Čelika, i i rekao je: "Zrinjski je veliki klub tako da su i normalnio je da su velika očekivanja od igrača i stručnog stožera. Imamo dobru ekipu i mislim da možemo do naslova prvaka što je i cilj kluba"

"Želio bih se zahvaliti gospodinu Šulentu i treneru Marinoviću što su mi ukazali povjerenje. Poznajem 80-90 % momčadi neće mi trebati puno vremena da se uklopim . Prošle godine sam sa Sarajevom osvojio naslov, upoznat s tim pritiskom i mi smo spremni za to. Radio sam samostalno, tako da ću sada nastaviti tražiti formu" rekao  je Nemanja Bilbija na današnjoj presici.

Novo ime među Plemićima je i vratar Kristijan Jajalo koji je istakao:
"Zahvalan sam gospodinu Šulenti i ljudima iz Uprave kluba što su mi pružili priliku da se vratim nakon šest mjeseci bez kluba. Moja očekivanja su da se što prije uklopim u ekipu i fizički pripremim kako bi bio u konkurenciji za sastav"

HERCEGOVINA.info