FOTO  HŠK Zrinjski: Plemićima imperativ pobjeda protiv Željezničara

HŠK Zrinjski, FK Željezničar
Na tiskovnoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Vinko Marinović i nogometaš Oliver Petrak.

Sutra igramo  utakmicu koja je ujedno i derbi kola. Što se tiče Željezničara znamo da su odigrali dosta dobru utakmicu protiv Sarajeva koju su po meni i zasluženo dobili. Nas sutra čeka jedna teška utakmica, mi smo u posljednje tri utakmice osvojili samo dva boda što je sigurno za Zrinjski malo, te nam je sutra imperativ pobjeda. Neće nam biti lako, ali se nadam da ćemo sutra napokon pobijediti, rekao je šef struke Vinko Marinović.

Kao što je šef rekao čeka nas teška utakmica, Željezničar je u top 5 klubova u ovoj ligi. Mi smo dobro radili na ovoj pauzi u Međugorju. Teren će biti teđak zbog kiše, ali uz malo sreće i više htijenja mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata, kazao je Oliver Petrak.

Što se tiče igračkog kadra sutra će u Zrinjskom nedostajati Zvonimir Blaić koji ima kartone, te duže ozlijeđeni Ivo Zlatić, dok su svi ostali na raspolaganju struci.

Utakmica 12. kola BH Telecom Premier lige HŠK Zrinjski - FK Željezničar,na programu je sutra sa početkom u 15. sati i 30. minuta.

HERCEGOVINA.info