HŠK Zrinjski: Plemići otputovali u Istru

prozivka

Vođa puta Damir Kljajo Ćalta na put je poveo slijedeće nogometaše:

Dujković, Tirić, Zlatić, Tomaš, Boljat, Babić, Arapović, Graovac, Radeljić, Mevlja, Vukomanović, Muminović, Petrak, Radulović, Pehar, Galić, Ćorić, Đurić, Šćepanović, Crnov,Todorović, Dedić, Filipović, Nikolić, Kordić i Popović.

Igrači koji su ostali trenirat će na stadionu HŠK Zrinjski do povratka momčadi iz Istre.

Pero Stojkić

Kapetan Plemića se ozlijedio na prvoj pripremnoj utakmici protiv Zadra, a riječ je o nagnječenju ligamenata. Iz kluba se nadaju da će kapaten biti spreman do sredine veljače.

Deni Simeunović

Put Istre nije otišao Deni Simeunović koji nam je rekao da je istegao Ahilovu tetivu, te da se nada da će vratiti treninzima za desetak dana.

Danijel Stojanović

Kako saznajemo Stojanoviću je stradao aduktor, i nije ništa ozbiljno, ali u klubu nisu htjeli riskirati tako da je on ostao u Mostaru.


Miloš Aćimović
Puno toga je pisamo o mladom Milošu i njegovom dolasku u HŠK Zrinjski. Miloš je proteklih dana imao virozu, te je iscrpljen i iz tog razloga nije otišao u Istru. Miloš će početi trenirati od ponedjeljka .

Određene probleme s ozljedama imaju i vratar Vasilj, te Blaić i Brković.

Iz kluba saznajemo da će par nogometaša biti poslano na posudbu u neki od klubova u okruženju, a neslužbeno to su Sušić i Jozić.

S igračima koji ostaju u Mostaru trenirat će pomoćni trener Dalibor Cvitanović.

HERCEGOVINA.info