HŠK Zrinjski: Nadamo se pobjedi u Gradačcu

Iako je domaćin na početku prvenstva bez osvojenog boda, u taboru Mostaraca svjesni su da ih u nedjelju očekuje teška utakmica.

„Ja očekujem iznimno tešku utakmicu, iz razloga što Zvijezda nije dosada osvojila niti jedan bod. Ja bih iskreno volio da ima više bodova, tada bi sigurno bilo lakše. Oni će sigurno tražiti svoju priliku da poprave bodovni saldo. Međutim, ja se nadam da ćemo mi kvalitetno odgovoriti zadatku i ostvariti pobjedu", kazao je pomoćni trener Zrinjskog Draženko Bogdan.

Igor Aničić još čeka na prvi pogodak za Zrinjski u Premier ligi. Napadač se nada kako će već u Gradačcu prekinuti golgeterski post. „ Mi na svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa nema razloga da tako ne igramo i protiv Zvijezde. Što se tiče dosadašnjeg učinka ekipe, imamo tri pobjede i to je stvarno super, ali nisam zadovoljan svojim golgeterskim učinkom, tako da se nadam da će se to uskoro popraviti", istaknuo je Aničić.

Stručni stožer Zrinjskog pratio je utakmice Zvijezde sa Slavijom i Željezničarom, tako da je dobro upoznat s kvalitetom sutrašnjeg protivnika. „Smatram da Zvijezda ima dobru ekipu. Međutim neke stvari im nisu išle na ruku na početku, tako da nisu uhvatili nijedan bod. Po onome što smo vidjeli radi se o dobroj i kvalitetnoj ekipi, i posebno radi toga ne smijemo ih podcijeniti", rekao je Bogdan.

U susretu protiv Zvijezde stručni stožer neće moći računati na Filipa Arežinu, koji je protiv Borca zaradio treći žuti karton. Na konferenciji za novinare Draženko Bogdan nije želio otkriti sastav koji će istrčati u nedjelju, ali je rekao kako neće biti velikih promjena u odnosu na prethodne utakmice.

pogled.ba