HŠK Zrinjski: Marinović i dalje ima podršku Uprave, ali uz ultimatum

trening vinko
Kriza igre i rezultata rezultirala je gubljenjem liderske pozicije, a kako Plemići već četiri utakmice ne znaju za pobjedu, čelništvo je odlučilo sjesti za stol i pogledati se međusobno u oči. Kako je uoči jučerašnjeg sastanka i najavio izvršni dopredsjednik Danko Šulenta, šef struke Vinko Marinović ostat će za kormilom momčadi, s jednim "ali"...

- Trener je dobio potporu za nastavak rada, s tim da očekujemo da trend poboljšanja igre, koji smo osjetili u Vitezu, moramo i rezultatski potvrditi u nadolazećim susretima, s naglaskom na domaću utakmicu protiv Željezničara i gostujuću protiv Veleža, rekao je Šulenta, pa dodao:

Najbolji lijek za prevazilaženje poteškoća su golovi i pobjede kojima se nadamo i koje očekujemo. Što se tiče možebitnih kazni, za koje i dalje smatram da nisu način niti sredstvo rješavanja ozbiljnih problema, odluku ćemo donijeti nakon razgovora sa šefom stručnog stožera.
A šef struke će se nakon poraza u Vitezu, danas baciti na posao pokušaj dizanja momčadi u prvenstvenoj stanci. Plemići bi danas, kako je najavljeno, trebali put Međugorja, gdje će se pripremati do kraja tjedna. Iz prvenstvene stanke izići će s bodom manje od novog lidera Slobode, vjerojatno i motivirani za poraze u Banjoj Luci i Vitezu te domaći remi protiv Radnika iskupiti se protiv Željezničara Pod Bijelim brijegom i Veleža u Vrapčićima.

Dnevni list