FOTO  HŠK Zrinjski-FK Drina 5:0 (3-0)

Stadion HŠK Zrinjski, fk drina

Danas su se na stadionu HŠK Zrinjski sastali HŠK Zrinjski i FK Drina

HŠK Zrinjski: Lončarić, Blaić, Graovac, Žeravica (od 65.Vranjić), Todorović (od 75.Peko),Stojanović, Mešanović, Nikolić (od 65.Kordić) Petrak, Laštro, Filipović.

FK Drina: Ostojić, Šinik(od 60. Pečenica),Erić, Petrović, Ivanović, Ilić (od 46. Antelj), Kikić (od 70.Musić), Jakšić, Čolović,Ćulum, Popović. 

Utakmicu je pratilo oko 1200 gledatelja. Nakon početne premoći igrala se 11.minuta i Plemići postižu pogodak, strijelac je bio Ognjen Todorović. Poslije ove prednosti HŠK Zrinjski igra povezanije poletnije od gostujuće momčadi i u 37.minuti Jasmin Mešanović postiže još jedan pogodak za domaću ekipu. Pritisak i sama igra Plemića podsjetila je na šampionske dane a ovakvom igrom Plemići su na dobrom putu ka novoj tituli.

Pritisak nogometaša HŠK Zrinjski ne jenjava ,gosti se sustavno brane ali ne uspjevaju zaustaviti danas raspoložene Plemiće. U 44. minuti susreta dosuđen je jedanesterac za domaćina ,Mešanović izvodi najstrožu kaznu, gostujući golman brani ali odbijena lopta ponovno dolazi do Mešanovića koji je ovaj put  precizan. Na semaforu je  3:0 i s tim rezultatom je završilo prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme  Plemići nastavljaju svoju igru a u 55.minutu susreta S.Nikolić postiže još jedan pogodak za domaću ekipu 4:0 .

U 90.minutu utakmice  Marin Vranjić postiže peti zgoditak za Plemiće a sa istim rezultatom se i završio ovaj susret.

Zrinjski je imao još veliki broj izglednih prigoda, a što godti kući idu sa samo pet pogodaka u mreži mogu zahvaliti svom vrataru koji je bio najbolji pojedinac kod Drine.

Zrinjski - Drina 5:0 (Todorović 11', Mešanović 37', 44', Nikolić 55', Vranjić 90')

Večeras na našem portalu čitajte što je nakon utakmice rekao Marin Vranjić.
Sve slike u GALERIJI

HERCEGOVINA.info