HŠK Zrinjski: Ako pobijedimo Borac i Velež blizu smo obrani naslova prvaka

zrinjski-velež
Nastavak pozitivnog niza Plemići će tražiti u srijedu, kada na stadionu pod Bijelim brijegom gostuje ekipa Borca, piše pogled.ba.

"Dolazi nam ekipa Borca koja je veoma neugodna u što sam upućen jer sam ih trenirao prije Zrinjskog. Borac ima brzu i kompaktnu momčad, s 2-3 odličnog pojedinca kao što su Stokić, Jović i Subić. Neće nam biti lako, ali moramo da osvojimo tri boda i tako ostanemo na ovom mjestu. Već u subotu nas očekuje Velež, tako da mislim kako se u slijedećih 10 dana lomi prvenstvo. Vjerujem da će moji momci dati svoj maksimum i ostvariti zacrtano", rekao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

U pobjedi Zrinjskog nad Zvijezdom 3:2 ključni čovjek Mostaraca bio je Stevo Nikolić koji je postigao dva gola.

"Sigurno je veoma važno da ekipa ima jak karakter i mentalnu snagu. Kad tome dodate kvalitetu koju posjedujemo to je odličan recept za uspjeh što smo pokazali prošle sezone. Zgusnut je raspored utakmice, nakon Borca već u subotu gostujemo kod Veleža, ako ostvarimo pobjede u tim utakmicama blizu smo obrane naslova prvaka", poručio je Stevo Nikolić.

Za utakmicu sa Borcem trener Zrinjskog neće moći računati na kartonirane Stojanovića i Muminovića, a zbog ozljede je upitan nastup Popovića.

Utakmica Zrinjski - Borac igra se u srijedu u 18 sati.