Hrvoje Barišić: Zrinjski uz par pojačanja može pokazati zube u Europi

Hrvoje Barišić, HŠK Zrinjski, Hrvoje Barišić, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, odlasci

Evo što nakon svega kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo čestitke na naslovu prvaka, da li su se emocije slegle nakon svega?

Hvala na čestitkama, mogu reći da su se slegle emocije, svi smo svjesni što smo napravili i sada uživamo u zasluženom odmoru.

Iskreno jesi li se nadao da će Zrinjski doći do naslova?

Pa nisam se nadao, ali sam vjerovao u svoje kolege i sebe, jer smo stvarno naporno trenirali i odlično odradili pripreme, tako da nismo imali razloga ne vjerovati da možemo do naslova.

Svi se slažu da je presudna utakmica bila ona sa Širokim, da li je i tebi ona najdraža u prvenstvu?

Da, mislim da je to ključna utakmica, da se tu lomilo prvenstvo. Meni je bila najlakša, najmanje pritiska je bilo, ali iskreno nije mi najdraža, jer sam u svakoj utakmici uživao igrati sa momcima.

Kada si tek došao u Zrinjski nisi bio standardan, ali s vremenom bez tebe se teško mogao zamisliti sastav. Da li si ti zadovoljan svojim igrama?

To će mi ostati u sjećanje za cijeli život i biti jedan primjer kako igrač ne treba gubiti vjeru iako ne igra u prvom sastavu. U početku se nisam odmah mogao priviknuti na igru, grad, ljude, nisam se snašao odmah, al kada sam tu prepreku svladao onda sam pokazao što znam i ja sam jako zadovoljan svojim igrama , a nadam se i da su navijači zadovoljni.

Sada slijedi odmor, da li su tvoji planovi i dalje vezani za Zrinjski?

Ja sam igrač Zrinjskog dok ne odem iz kluba i misli su mi usmjerene samo na to, ali naravno da nam je svima cilj da odemo u najjače europske klubove.

Može li ova momčad Zrinjskog napraviti nešto u Europi?

Mislim da ova momčad uz još dva, tri dobra pojačanja može pokazati zube u europskim utakmicama, a mi igrači ćemo se potruditi jos više nego što smo dosada , pa šta nam dragi Bog da.

Za kraj poruka vjernim navijačima?

Za navijače mogu samo reći da nastave ovako kao i dosada i da dolaze u još većem broju i da idemo u nove pobjede svi zajedno.