HNS najavljuje promjene: Kovač se mora odreći starijih igrača

Honduras, SP Brazil, krađa, Facebook, Hrvatska, Brazil, Hrvatska, SP Brazil, Vatreni, Hrvatska, SP Brazil, Vatreni, Zagreb, Hrvatska zemlja, Vatreni, hrvtaska vatreni, Zvonimir Boban
HNS je najavio sjednicu Izvršnog odbora koja će se održati 16. ili 17. srpnja, gdje će se raspravljati o (ne)uspjehu Vatrenih na SP-u.

Glavnu riječ trebao bi imati Davor Šuker, a Niko Kovač ne bi trebao biti ni pozvan. No on ne mora strahovati, cijelo vodstvo Saveza je uz njega i o njegovom statusu se uopće neće raspravljati.

Riječ će također biti i o priprema za nastup na EP-u u Francuskoj 2016. godine, a plan je da Hrvatska tamo ode svježa i pomlađena. Navodno će se od Kovača tražiti da se zahvali nekim starijim igračima, da dovede svježu krv koja će uz okosnicu momčadi koja je igrala u Brazilu stasati i dati dodatan impuls. Potvrdio je to i izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

"Ovo razdoblje moramo iskoristiti da se na Euru pojavimo moćniji i mlađi. Da hrvatska reprezentacija tamo napravi iskorak u rezultatu jer najbolje od Vatrenih tek dolazi", rekao je za Sportske novosti.

Net.hr