HNK ''GOŠK'' - FK ''Krajina'' 1:0

hnk gošk, GOŠK Gabela, GOŠK Gabela, federalna liga

Susret je pratilo oko 150 gledatelja. Utakmica nije počeka na baš najbolji način za goste, jer je jedan od gostujućih igrača u 7. minuti pri borbi za loptu nezgodno pao i slomio ključnu kost, te je kolima hitne pomoći Doma zdravlja Čapljina prebačen u Mostar.

Nakon početnog odmjeravanja snaga u 20. minuti, u akciji koja je započela na desnoj stranici terena, loptu u mrežu posprema igrač ''GOŠKA'' Karić, te tako dovodi domaćine u vodstvo 1:0, što se pokazalo i kao konačan rezultat utakmice. U 33. minuti, nakon odličnog kontra napda gostiju, golman ''GOŠK-a'' dobro tempriranim istrčavanjem iz golmanskog prostora sprječava čist pogodak.

U 88. minuti igrač rezervni igrač gostujuće momčadi ustaje se sa klupe, ulazi u teren i protestra kod suca, na što mu ovaj dodjeljuje žuti karton, da bi potom izazvao revolt cijele gostujuće momčadi koja je verbalno izvrijeđala sudačku trojku.

Iako je ''GOŠK''' u drugom poluvremenu imao 3 izrazite šanse za povećanje vodstva, gostujuća obrana odradila je dobar posao, pa se utakmica završila konačnim rezultatom 1:0.

Nadmoć ''GOŠKA'' vidjela se i u broju izvedenih kornera, 6:1. Domaćin je u uovoj utakmici zaradio 2 žuta kartona, dok su gosti imali čak 4 kažnjavanja žutim kartonom.

S. J. | ČA::portal