FOTO  Heroj dana sudac Obradović: Kada je Belmin prodisao bio sam najsretniji čovjek na svijetu

darko obradović, Stadion HŠK Zrinjski, pomoć, Belmin Halilović, olimpic, darko obradović, HŠK Zrinjski
...koji je pravovremenom intervencijom spasio mladog nogometaša Olimpica Belmina  Olimpica i tako mu po svemu sudeći spasio život.

Putem našeg portala sucu se zahvalio i mladi nogometaš Olimpica, a evo što o svemu za naš portal HERCEGOVINA.info kaže sudac Darko Obradović iz Stoca koji je na utakmici juniora HŠK Zrinjski-FK Olimpic bio pomoćnik.

"Imam dvoje djece oni su moje blago tako i svu djecu gledam kao i na svoj. Igrala se 35 minuta utakmice kad se dogodio taj na prvi pogled bezazlen sudar dva suigrača, i u slijedećem momentu obrambeni igrac je ostao nepomično ležati na travnjaku. Po njegovom položaju tijela sam predpostavio da je izgubio svijesti nisam ni trenutka razmišljao nego sam potrčao do njega i vidio da je u nesvijesti. Vidio sam strah i paniku u očima ostalih igrača koji su bili u neposrednoj blizini, ali nisam oklijevao. Iskreno i mene je bilo jako strah, mladić je progutao jezik i pokušao sam tri puta da mu oslobodim dušnik. Na kraju sam ga uspio i spasiti kad sam čuo da se zakašljao i počeo disati. Uradio sam nešto što bi uradio svaki normalan čovjek i kada sam vidio da će sve biti u redu bio sam najsretniji čovijek na svijetu. Belminu želim puno uspijeha u karijeri i da zaigra u klubu o kojem sanja".

Naš portal također želi Belminu sve najbolje u karjeri, a ujedno čestitamo sucu Obradoviću na pravovremenoj reakciji i hrabrosti.

HERCEGOVINA.info