'Gotovo je mafijo - Hajduk istupa iz lige!'

doček, NK Hajduk, Poljud, Split, Hajduk, Dinamo, HNL, Hajduk, kazna, HNS, NK Hajduk, kazna, hrvatska liga, istup, maxtv prva liga
Kazne koje je disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević odredio Hajduku i njegovim zaposlenicima zbog neodigranog derbija protiv Dinama u Maksimiru izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama.

I prije nego što se službeni Hajduk oglasio po pitanju disciplinskih mjera koje su stigle iz HNS-a, navijači su na društvenim mrežama jasno rekli što misle o ovom potezu krovne nogometne organizacije u Hrvata.

HNS drakonski kaznio Hajduk zbog neodigranog derbija!

"Hajduče, vrijeme je da istupimo iz HNL lakrdije!!! Trebamo osnovati Hrvatsku Dalmatinsku regionalnu nogometnu ligu", smatra jedan korisnik, dok je ideja drugog navijača kako bi 'Bijeli' trebali istupiti iz HNL-a i izvan konkurencije zaigrati u talijanskoj Seriji C.

"To bi nam donijelo pune stadione i dobar nogomet", rekao je spomenuti Torcidaš.

"To je to. Gotovo je mafijo! Hajduk istupa iz lige", još je jedan u nizu komentara koji zagovaraju istupanje splitskog kluba iz hrvatskog prvenstva.

Također, mnogi su Torcidaši pisali kako je vrijeme da se krene u Zagreb i tamo organizira prosvjed protiv vodstva i politike HNS-a.

"Treba se sa Boysima ujediniti jer drugačije se ne može ovu gamad rastjerati. Prosvjed u Zagrebu idući korak", napisao je navijač.

Mnogi se sada pitaju i tko će voditi splitske 'Bijele' nakon što su suspendirani predsjednik uprave Marin Brbić te četiri člana Nadzornog odbora kluba.

RTL