Kup BiH: Gošk prošao Bijeljinu, Zvijezda deklasirala Velež

Najveće iznenađenje desilo se u Vrapčićima gdje je Zvijezda sa 3:0 deklasirala Velež i nakon poraza na domaćem terenu 1:3 mimo svih očekivanja prošla u četvrtfinale natjecanja.

Vehabović 2 puta i Pandža bili su strijelci za momčad iz Gradačca.

Čapljina se na svom terenu uspješno nosila sa Olimpicom i utamica je završila 0:0. Sa obzirom da je i prva utakmica na Otoci završila identičnim rezultatom pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Više sreće imali su gosti i slavili su 1:4 za prolaz u dalje natjecanje.

Gošk je uspio sačuvati minimalnu prednost od 1:0 iz prve utakmice koju su igrali sa Radnikom. Današnja u Bijeljini je završila neodlučeno bez pogodaka.

Široki Brijeg je sve riješio u utakmici sa Orašjom još u prvoj utakmici gdje je kao gost slavio sa visokih 0:6. Danas su širokobriježani slavili sa 1:0, a strijelac je bio Kordić.

Dalje ide i Čelik koji je u Vitez na utakmicu sa Rijekom došao sa 2:0, a i danas su zeničani svladali niželigaša sa 1:0.

U 1/4 finale plasirala se i Sloga iz Doboja koja je na svom terenu svladala Sutjesku iz Foče 2:1. U prvom susretu u Foči bilo je 1:1.

Utakmica Sarajevo-Zrinjski počela je prije nekoliko minuta, a Plemići imaju prednost iz prvog susreta 3:1.

hercegovina.info