FOTO  FPMOZ pobjednik Sveučilišnog malonogometnog turnira

FPMOZ

U napetom finalu između studenata Fakulteta prirodoslovnih,matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ)  i Pravnog fakulteta, nakon izjednačenog rezultata u regularnom tijeku (1:1), u raspucavanju penala spretniji su bili studenti FPMOZ-a i tako osvojili prvo mjesto u turniru malog nogometa. U utakmici za treće mjesto, Ekonomski fakultet zasluženo je pobijedio Fakultet zdravstvenih studija rezultatom 6:4 . 

 U kategoriji ljepšeg spola malog nogometa bilo je iznimno uzbudljivo. Studentice Fakulteta zdravstvenih studija (FZS) u finalu su pobijedile FPMOZ rezultatom 4:3 i po prvi puta  osvojile zlatno odličje na ovom, već sada tradicionalnom ženskom turniru. Treće mjesto pripalo je studenticama Agronomskog i prehrambeno- tehnološkog fakulteta (APTF) .

 Sportski sadržaji ovogodišnje manifestacije Dani zbora su došli do samog kraja, u ponedjeljak je veliko finale u muškoj i ženskoj konkurenciji tenisa i ujedno će označavati i završetak programa koji će svoj vrhunac obilježiti velikim završnim rock koncertom  Hladnog piva koji će se održati u srijedu, 3. lipnja u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 21h.

Studentski zbor Sveučilišta ovim se putem želi zahvaliti svim studentima koji su sudjelovali u programu ovogodišnjih Dana zbora  i pozvati još jednom da dođu na veliki završni rock koncert zatvaranja Dana zbora  HLADNOG PIVA. Ulaznice po cijeni od 5KM mogu se kupiti na idućim prodajnim mjestima:
  Studentski centar Mostar ( info Ivan Kraljević 063/873 821 ) )
- Noćni klub Drugi način - 
- Maraschino Bar (Mepas mall)-
- Golden club -
- Kampus Sveučilišta- 
- Ured Studentskog zbora- ( preko puta Filozofskog fakulteta )