Evo što je rekao Mandžo nakon prvog hat-tricka za Atletico

Real Madrid, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, primera, nogomet, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Atletico Madrid, hrvatski nogomet, Marijo Mandžukić, Ivan Rakitić, Luka Modrić, Mandžo, Marijo Mandžukić, Atletico Madrid, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, Manchester City, Atletico Madrid, Manchester City, Marijo Mandžukić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Atletico Madrid, Marijo Mandžukić, nogomet, Atletico Madrid, Real Madrid, Atletico Madrid, španjolska liga, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, nogometaš, Atletico Madrid, Liga prvaka, Atletico Madrid, Bayer, Arsenal, Monaco, Mario Mandžukić, Atletico Madrid, Diego Simeone, Mario Mandžukić, tajna, novinari, Atletico Madrid, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, transferi, transfer lista, Mario Mandžukić, Juventus

 'Super Mario' je postizao golove u 38., 62. i 65. minuti stigavši do brojke od pet golova u Ligi prvaka ove sezone. Među strijelce se upisao i Raul Garcia (9).

''Fenomenalan je osjećaj zabiti tri gola, ali najvažnije je da smo u osmini finala. U eliminacijskoj fazi šanse su izjednačene, ali prepuni smo samopouzdanja i možemo svakoga pobijediti. Uživamo na terenu i pobjeđujemo, to je najvažnije'', izjavio je Mandžukić nakon utakmice.

Hrvatski reprezentativac je bio sjajno raspoložen, odigrao je najbolju utakmicu u dresu Atletica i ušao u povijest kao prvi igrač madridskog kluba koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka. Sa stadiona je ispraćen ovacijama.

Nakon pet kola Atletico se nalazi na vrhu skupine A sa 12 bodova, drugi Juventus ima devet, treći Olympiakos šest, a četvrti Malmö tri. U posljednjem, 6. kolu Atletico će gostovati kod Juventusa u Torinu, te mu je u toj utakmici dovoljan i minimalni poraz za osiguranje prvog mjesta.

izvor: Hina