Danijel Stojanović: Velika je čast biti kapetan Zrinjskog

zrinjski.shirak
Evo što popularni Stoja kaže za naš portal HERCEGOVINA.info:

Kao prvo da li će momčad biti spremna za početak prvenstva?

Pa mislim da smo se uspijeli adekvatno pripremiti za početak prvenstva s obzirom da smo izgubili nekoliko treninga putujući u Armeniju, ali smo ipak uspjeli nadoknadili neke stvari trenirajući dva puta na dan.

Koliko je teško trenirati po ovim tropskim vrućinama?

Zaista je naporno po ovim vrućinama trenirati, pogotovo dva puta na dan ,ali jebostavno takav je to život nogometaša. Ne mogu se birati vremenski uvjeti i jednsotavno se moraju izdržati takve stvari.

Vratimo se na neprežaljeni Shirak. Da li se moglo proći dalje?

Shirak. Ja osobno ne mogu, a vjerujem ni ostali suigrači prežaliti taj Shirak jer se u Mostaru vidjelo koliko smo bolja ekip. Mislim da smo izgubili zbog nekoliko naših individualnih pogrešaka koje se jednostavno dogode svakome i zaista žalim jer mislim da bi se sigurno nadigravali i sa Sthokolmom jer imamo dobre igrače na svim pozicijama.

Zrinjski na startu ovog prvenstva i onaj na kraju prošlog. Možeš li usporediti ta dva sastava?

Došlo je dosta novih igrača na kojima je da se dokažu i pokažu što mogu. Mišljenja sam da smo se dobro pojačali i vrijeme ce pokazati dali sam u pravu. Sigurno da je i otišlo nekoliko odličnih igraca i dokazanih poput Crnova, Đurica, Muminovića, Dujkovića, ali nogomet je takav gdje jednostvano cirkulira puno igrača i nema vremena za žaljenje.

Navijači i ove godine očekuju dobar rezultat. Koliko može Zrinjski u novoj sezoni?

Od Zrinskog se jednsotavno svake godine očekuju dobri rezultati, te će tako biti i ove godine. Ja osobno smatram da imamo odličnu ekipu, i da smo dosta dobro pokriveni na svim pozicijama,a tu će naravno trebati i dosta sportske sreće da bi opet ponovili godine kad smo osvajali prvenstva.

Ti imaš i obavezu više jer si u posljednjim utakmicama i kapetan kluba. Koliko ti znači ta kapetanska traka.

Velika je čast biti kapetan bilo gdje, a pogotovo u velikom klubu kao što je Zrinjski. Naravvno  da mi je to obaveza više da budem primjer mlađima kako na terenu,  tako i izvan njega. Atmosfera u svalčionici je zaista sjajana i tu su sve redom odlični i karakterni momci.

Evo za kraj poruka vjernim navijačima?

Prije svega bi se zahvalio momcima koji su potegli do Armenije da bi nas podržali, a onda i svim drugim našim navijačima koji nas prate na svim stadionima od Bijeljine pa do Širokog.

HERCEGOVINA.info: