Crnogorke protiv Hrvatica slavile i u drugoj utakmici

Ženska nogometna reprezentacija
Crnogorke su danas na Barama pobijedile Hrvatice rezultatom 1:4, a dva pogotka za Crnu Goru postigla je Ivana Krivokapić, dok su Milica Vulić i Jelena Štiranović dodale po jedan. Jedini pogodak za Hrvatsku postigla je Ivana Kristić.

Postigavši pogodak iz jedanaesterca Milica Vulić je u ranoj fazi utakmice dovela Crnu Goru u prednost koju je kasnije u prvom poluvremenu Ivana Krivokapić povisila na 0:2. Kakvu takvu nadu Hrvaticama je vratila Ivana Kristić postigavši pogodak za 1:2, no nakon njenog pogotka Crnogorke su postigle još dva i osigurale pobjedu.

Prvo je Jelena Šturanović postigla treći pogodak za Crnu Goru, da bi kasnije Šturanović postigla svoj drugi pogodak i postavila konačnih Hrvatska - Crna Gora 1:4.

Hrvatska: Ćurković, Dokuzović, Tomić, Kristić, Zrno, Tunić, Schaefer-Hansen, Maltašić, Mehmedović. Za reprezentaciju Hrvatske u današnjoj utakmici nastupile su i Miljković, Grgić, Devčić, Maganić, Dolić i Dujmović.

Crna Gora: Žižić, Ivaštanin, Vidić, Vulić, Goranović, Vujičić, Krivokapić, Šturanović, Bojat, Divković, Đukić, a u nastavku utakmice izbornik Zoran Mijović u igru je poslao i Tomčić, Radunović, Mičunović, Miljanić, Ćorić, Ivanović i Bojanić.

Foto i tekst: citluk.ba