Cibalia se nakon pobjede nada kiksu Šibenika

HNK Cibalia, hnk gorica, HNK Cibalia, Hrvatski dragovoljac, HNK Cibalia

.Iako, Šibenčani tek danas igraju svoj susret 30. kola Druge HNL, a protivnik će im biti Dinamo. U svojoj dosadašnjoj, gotovo 84-godišnjoj povijesti, Maksimir nikada nisu napustili neporaženi.

Bila je to jučer ujedno i treća pobjeda Stanka Mršića na klupi Cibalije otkako se vratio u Vinkovce u jednako toliko utakmica. Niti u jednom dosadašnjem mandatu nije imao tako uspješan početak, a vjerojatno nije bilo niti boljeg trenutka.
Cibalia je gubila već od treće minute susreta, ali na poluvrijeme se odlazi s rezultatom 1:1 nakon što je poravnao kapetan Vitaić. Isti je igrač u posljednjim minutama donio Cibaliji i pobjedu, a sebe s nova dva pogotka izdvojio na vrhu popisa najboljih strijelaca Druge HNL.

Kako je i sam kapetan rekao, Cibalia je svoj posao odradila, još jednom pokazala karakter i stigla lideru na samo jedan bod, prvi put ove sezone. Svi navijači Cibalije danas će se zato sportski nadati da Šibenik neće protiv Dinama dohvatiti sva tri boda jer tada bi Cibalia bila ta koja odlučuje o svemu. Nakon dvije domaće pobjede, s trobodom u Šibeniku u posljednjem kolu Cibalia bi bila prvak i vratila se među prvoligaše bez kvalifikacija. Do kraja su još tri kola, a zanimljivosti sigurno neće nedostajati.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info