FOTO  Cibalia do vrha napunila mrežu Pomorca

cibalia

Već do odlaska na odmor pitanje pobjednika bilo je riješeno. U 21. minuti gostujući vratar prvi je put morao vaditi loptu iz svoje mreže nakon što je ubačaj Mišića iz kuta glavom prebacio Kvesić, a na drugoj vratnici se najbolje snašao Marko Perković koji glavom zabija za domaću prednost.

Šest minuta poslije, također glavom, pogodio je i Andrej Lukić, a dvije minute prije kraja prvog poluvremena sjajnim je pogotkom od grede za velikih 3:0 strijelac bio i Andrea Ottochian.

Osim rezultata, utakmica će ostati upamćena i po tome što je Mladen Bartolović, bivši reprezentativac BiH, upisao 250. nastup za nebeskoplave.

U nastavku je ritam domaćin ipak bio nešto slabiji, a Pomorac je od 58. minute imao i igrača manje na terenu. Igru je zbog udaranja Conjara morao napustiti Grujević. Drugim pogotkom na utakmici susret je zaključio Andrea Ottochian petnaest minuta prije kraja. S dvadesetak metara sjajno je iskoristio izlazak gostujućeg vratara te ga prebacio za velikih 4:0.

 

Drago mi je da smo nastavili niz i što je još važnije prikazali puno kvalitetniju igru nego u prijašnjim utakmicima. Sada nas čeka teško gostovanje u Rudešu i treba odmah prebacit misli prema tom susretu. Raduju me i golovi koje zam postigao, ali bitnije su pobjede. Trener mi daje slobodu u napadu nakon što odradim sve defanzivne zadatke i to se za sada pokazalo dobrim, rekao je nakon utakmice Andrea Ottochian.


Cibalia u  srijedu kod Bistre igra Kup utakmicz, a onda u nedjelju je u gostima ko d Rudeša.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info