Branko Karačić: Zrinjski uvijek ostaje u mom srcu

Branko Karačić, Radosav Aleksić, HŠK Zrinjski, Branko Karačić, HŠK Zrinjski
Nakon analize izvještaja o učinjenom u prvom dijelu sezone 2014./2015., Predsjedništvo kluba donijelo je jednoglasnu odluku o raskidu ugovora s Brankom Karačićem. Dosadašnjem treneru se zahvaljujemo na svemu urađenom i želimo mu puno sreće u daljnjem radu, a u povijesti HŠK Zrinjskog biti će upamćen kao trener koji je donio treći naslov prvaka u Mostar.

Iako odluka nije bila jednostavna, donesena je prije svega kako bi se momčadi i svima oko momčadi jasno dalo do znanja da je ambicija HŠK Zrinjskog obrana naslova prvaka i da će sve ispod toga cijeniti kao neuspjeh.

Predsjedništvo je svjesno kako je na sebe preuzelo, u slučaju rezultatskog neuspjeha, veliku odgovornost, ali kao i do sada, nismo spremni na bilo kakve kompromise kad je HŠK Zrinjski u pitanju. Ime novog trenera biti će javnosti priopćeno najkasnije do početka priprema koje počinju 12. siječnja 2015. godine.

Trener Karačić na svom facebook profilu je napisao slijedeće:

Hvala svima na podršci. Zrinjski uvijek ostaje u srcu, bilo je ovo uistinu lijepih godinu i pol uz naslov koji nikada neće biti zaboravljen.
Imati ću press konferenciju uskoro, do tada vas molim za strpljenje.

HERCEGOVINA.info