Baždarević: Austrija je ozbiljan protivnik

Mehmed Baždarević , bh nogometna reprezentacija, Mehmed Baždarević , Mehmed Baždarević , Meša Baždarević, reprezentacija BIH, BIH, irska, Mehmed Baždarević , reprezentacija BIH, Mehmed Baždarević , Miralem Pijanić, Meša Baždarević, Mehmed Baždarević , cipar, BIH, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, samoubojstvo, Mehmed Baždarević , Kaštel Novi, kaštela

Kako je reporteru Anadolu Agency (AA) kazao Baždarević, pripreme je, uz odobrenje stručnog stožera, napustio golman Ibrahim Šehić jer ima važnu utakmicu svog kluba Karabaga u borbi za titulu.

Baždarević je naveo da je atmosfera u ekipi dobra te da će dati priliku pojedinim igračima koje je pozvao ali će fokus biti na formiranju snažnog tima koji će ostvariti dobar rezultat u Beču.

"Mi ćemo nastojati da napravimo najbolji sastav i da u istom momentu damo priliku nekim drugim igračima. Ona prva utakmica je bila izuzetno važna ali i ova je; dat ćemo sve od sebe da ostavimo dobar dojam i ostvarimo dobar rezultat. Znamo da je sutrašnji protivnik mnogo jači i ozbiljniji nego Andora i moramo biti spremni na sve da odgovorimo na to", kazao je on.

Baždarević je naglasio da su svi igrači zdravi i spremni da konkuriraju za utakmicu.