Atletico porazio Bayern, veliki preokret Barcelone, spektakl u Glasgowu

Liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Real Madrid, lion, Manchester U, AC Milan, Liga prvaka, Liga prvaka, rekordi, nogomet, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Liga prvaka, ždrijeb, Ždrijeb osmine finala, Liga prvaka, Juventus, Borussia Dortmund, Manchester City, FC Barcelona, Liga prvaka, Chelsea, PSG, Liga prvaka, nogomet, uefa liga prvaka, FC Bayern, Real Madrid, Juventus, Liga prvaka, ždrijeb,  pretkola Lige prvaka, nogomet, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, kvalifikacije, uefa liga prvaka, 3. pretkolo Lige prvaka , nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, ždrijeb, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Marko Pjaca, Liga prvaka, uefa liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, UEFA, Manchester City, pep guardiola, Monaco, liga prvaka osmina f
U skupini A pobjede su ubilježili favoriti Arsenal i PSG. Parižani su na gostovanju kod Ludogoreca gubili s 0-1, ali su uspjeli preokrenuti i doći do pobjede pogocima Matuidija i Cavanija. Arsenal je u Londonu lako dobio Basel s 2-0 pogocima Walcotta.

U skupini B Napoli je na svom stadionu »demolirao« Benficu s 4-2, s tim da su Talijani vodili s 4-0, a onda se opustili u završnici. U Istanbulu su Bešiktaš i Dinamo Kijev odigrali 1-1, a hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je odigrao cijelu utakmicu za Ukrajince.

Ljepotica kola odigrana je u skupini C u Glasgowu gdje su gledatelji vidjeli čak šest golova. Manchester City je bio veliki favorit protiv Celtica, no Škoti su čak triput vodili i zaslužili su veliki bod protiv Guardioline momčadi. Barcelona je bez Lea Messija preokretom slavila u Moenchengladbachu s 2-1 nakon što su gubili do 64. minute kada je za Nijemce zabio Thorgen Hazard. U drugom dijelu su Arda Turan i Pique donijeli pobjedu Kataloncima. Ivan Rakitić je kod Barcelone igrao do 60.minute,a zamijenio ga je Turan.

U skupini D Atletico je u Madridu slavio protiv minhenskog Bayerna s 1-0. Domaćini su u odličnoj utakmici poveli golom Carrasca u 35. minuti, a u 84. je Griezmann iz kaznenog udarca pogodio gredu.Šime Vrsaljko je bio na klupi Atletica. Ruski Rostov je došao do povijesnog prvog boda u Ligi prvaka odigravši kod kuće 2-2 s PSV-om, koji iznenađujuće vodi u ovoj grupi s 4 boda.

Skupina A

Arsenal - Basel 2:0 (Walcott 7', 26')
Ludogorec - PSG 1:3 (Natanael 16' / Matuidi 41', Cavani 55', 60')

Skupina B

Napoli - Benfica 4:2 (Hamšik 20', Mertens 51', 58', Milik 54' / Guedes 71', Salvio 86')
Bešiktaš - Dinamo Kijev 1:1 (Quaresma 29' / Cigankov 65')

Skupina C

Borussia Mönchengladbach - Barcelona 1:2 (Hazard 34' / Turan 66', Pique 74')
Celtic - Manchester City 3:3 (Dembele 3', 47', Sterling 20'-ag / Fernandinho 12', Sterling 29', Nolito 55')